Aug 7, 2009, 9:23 PM

Искам да остана винаги дете 

  Poetry » Other
1130 0 8

Не ща да бъда поетеса,

не искам даже да чета!

По-добре ще е да съм пренцеса

и в леглото аз да си лежа...

 

Не ща да бъда фина дама -

да пърхам с мигли и да нося фон дьо тен

Не ща да бъда хич голяма,

искам просто да си бъда мен!

 

Не, не искам все по мен да тичат

даже и милиони влюбени мъже.

Няма вечно мене да обичат,

искам да остана винаги дете!

 

Искам всяка вечер с песен да заспивам

и с песен да се будя сутринта.

Всеки ден до мене да откривам

приятел верен със разрошена коса!

 

Искам все да мога да мечтая

и някой ден да сбъдна своите мечти.

На детски смях и радост да ухая,

а слънцето като герданче на врата ми да блести!

 

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??