Jul 29, 2017, 5:23 PM

Искам да отида у дома 

  Poetry » Free verse
304 0 1

Лутам се, търсейки верния път на своя живот.

Уморих се, вървейки по безбройните грешни пътеки.

Часовникът не спира. Ускорява неуморим и безразличен.

Чувам го, чувствам го. Уморих се.

Искам да отида у дома! Къде е това?

 

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??