29 июл. 2017 г., 17:23

Искам да отида у дома 

  Поэзия » Свободный стих
306 0 1

Лутам се, търсейки верния път на своя живот.

Уморих се, вървейки по безбройните грешни пътеки.

Часовникът не спира. Ускорява неуморим и безразличен.

Чувам го, чувствам го. Уморих се.

Искам да отида у дома! Къде е това?

 

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??