29.07.2017 г., 17:23 ч.

Искам да отида у дома 

  Поезия » Свободен стих
297 0 1

Лутам се, търсейки верния път на своя живот.

Уморих се, вървейки по безбройните грешни пътеки.

Часовникът не спира. Ускорява неуморим и безразличен.

Чувам го, чувствам го. Уморих се.

Искам да отида у дома! Къде е това?

 

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??