Sep 24, 2007, 8:45 AM

ИСКАМ ДА СЪМ КУКЛА! 

  Poetry
1047 0 4

Обичам те, харесвам те,
но кукла искам да съм аз,
защото куклите любов не знаят,
те не страдат като нас!
Обичам те, харесвам те, но трябва да реша – дали кукла да бъда или да се впусна в любовта.
Всяка нощ и всеки ден мисля: любовта е приключение, а красотата – умение.
Но знаеш ли ти, от любовта боли,
а куклите са само красиви играчки,
така че забрави и кукла да бъда ме остави!

© Нази All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??