Jun 8, 2008, 11:26 PM

Искам да те забравя 

  Poetry
1113 0 0

Опитвам се да те забравя,
но сърцето не го позволява.
Любовта ми към теб в мен гори
и напират горещи сълзи.
Опитах се друг да обичам,
но не успях да му се вричам.
Ти си единствен за мен,
оставам в твоя плен.
Исках да те залича от моето сърце,
дори да забравя твоето лице,

да бъда чужда - не успях,
това за мен е голям, непознат страх.
Ти си моята закрила, моята любов,
моите мисли са за тебе зов.
Лишсваш ми, искам да съм до теб сега,
да бъда твоята сбъдната мечта...
По пътя, осеян с различни образи и моменти,
искам животът да ни минава като на ленти..
Разстоянието е голямо - да,
но сърцето ми на теб се спря.

© ПеТя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??