Sep 23, 2022, 10:53 AM

Искам сърцето ти само 

  Poetry » Love
704 0 2

      

  Искам сърцето ти само

 

Искам сърцето ти само!

Искам света на звездите!

Искам до твоето рамо

да усетя със тебе мечтите!

 

Тази любов е красива,

носи ми много тъга – 

празнична, нежна и дива,

блясък омаен в нощта!

 

Някъде там във безкрая

пътят ми твоя пресича…

Зная това не е края,

в рими душата ми срича…

 

Пак ли за мене изгрява

образът мил и желан?

Пак ли навън засиява

в синьо поредният блян?

 

Искам сърцето ти само!

Искам света на звездите!

Искам до твоето рамо

да усетя със тебе мечтите!

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??