Dec 12, 2006, 4:14 PM

Искам те 

  Poetry
979 0 2
Искам те ...Как искам ти да си до мен сега... ...Да усещаш с мен всяка една горчива сълза... ...Да ме чуваш в нощта, когато крещя ... ...“обичам те, обичам те “ това са моите слова... ...Но ти си някъде там с нея... ...и не мога да проумея... ...защо ме остави така... ...и нарани моята душа... ...Всичко си замина и любовта с теб... ...Не видя ли, че ме нарани, бе човек?!... ...Но ти си затвори очите... ...И не видя сълзите... ...Стичащи се от моите очи... ...Всяка вечер в продължение на месеци...

© Мариана Манева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??