Aug 14, 2011, 11:36 PM

Искам те 

  Poetry » Love
1461 0 19

Искам те... като пролетен дъжд,
уловил самотата ми  в лед на  градушка...
Искам те - аз съм рана на мъж
от насочена в болката мислена пушка...

Искам те - като топло небе,
разтопило в очите ти слънчеви звуци,
като нагръдник -  мечта-колие
с връз преглътнати в радости буци...

Искам те - като звън на сълза,
 във камбаната есенна, биеща „щастие”.
Скрий ме в пазва – сред грях и вина...

и в  сърцето си дай ми причастие...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??