Oct 31, 2008, 10:21 PM

Искам теб 

  Poetry » Love
788 0 2

Искам теб

 

Писна ми с години да градя

фалшиви мостове и кули,

без себе си да пощадя

и накрая само и основно хули.

 

Не търся никакво богатство,

омръзна ми фалшиво да живея,

с фалшиви хора и злорадство,

да се боря повече не смея.

 

Искам да деля живота си със теб,

да бъда аз до теб и ти до мен,

да си помагаме в живота занапред,

заедно да сме и нощ и ден.

 

Ти да си опората и мъжкото ми рамо,

да ме обичаш, аз да те обичам,

не искам много и това ми стига само,

стига ми, свободно за да дишам.

 

© Галина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??