Mar 19, 2021, 3:22 PM

"Искаме Морал!" 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Epigrams
378 0 0

"Искаме Морал в Политиката,

Морал във Всичко!" -

все тез безспир, неистови викове

сякаш на дебили.

Ала това реалност да стане,

равносилно е Всевластникът Капитал

да облагородиш,

като му присадиш

фиданката на Морала

                               и тя да се прихване.

 

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??