Sep 13, 2007, 7:35 PM

Искаш ли? 

  Poetry
818 1 28
Искаш ли да ме обичаш?
Друг не можа, само ти!
Била съм твърде добро дете,
неясни им били моите мечти.
Искаш ли да ме желаеш?
Аз съм страстна жена.
Ела, доближи се и ще ме опознаеш,
нека двама разгорим страстта.
Искаш ли да си ми верен?
Да целуваш само моите очи?
Нека да прогорим изневярата,
със нея по-малко боли.
Искаш ли да ме прегръщаш?
Сякаш на света съм само аз?
Огнени чувства да ни изгарят,
да бъдем изцяло под тяхна власт.
Искаш ли да прогониш тъгата?
Ела и нежно ме целуни.
Като по чудо ще си отиде самотата.
Ще спреш нечакани сълзи.
Искаш ли да бъда само твоя?
Да не съществуват други мъже?
Знаеш, че само ти разби ми покоя.
Ела и отнеси ме на ръце.
Искаш ли да създадем заедно:
дом, семейство и деца?
Нека Бог ни пази и закриля
и да не ни напуска обичта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??