Mar 28, 2008, 5:38 PM

Искаш ли 

  Poetry » Love
1114 0 36
Искаш ли да я сънуваш,
само затвори очи,
с пъстри краски нарисувай
пак чертите й добри.

Искаш ли да я докоснеш,
музика й изпрати,
песен нежна и красива
с този допир спечели.

Искаш ли да я запазиш,
слушай я и разбери,
че жената със ушите
чува мислите дори.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??