Jan 17, 2012, 9:07 PM

Искра 

  Poetry » Other
496 0 0

Искра


Ясно аз видях една искрица,
ярка и неопетнена
като радостта на малките дечица.
Изградена е от различни елементи,
кротка е, но и опасна на моменти.
Рядко можеш да я видиш как проблясва,
а докоснеш ли я, лесно не загасва.
Аз от нея имам нужда,
защото щастието във мен успява да събужда.
Много прилича ми на слънце,
но студена е като луна
и въпреки това тя ни дава топлина.


17.01.2011г.

В.Николов

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??