Jul 11, 2006, 12:16 AM

Искрата 

  Poetry
595 0 1
Искрата

Не е чудно , че вярваш в мен
Не е лудо да ме обичаш
Не е лошо да можеш да кажеш,
Какво мислиш

Не е трудно да опишеш света
Като вземеш за пример сърцето си
Не е лошо ако докоснеш душата ми с очи
Какво мислиш ?

Моята сянка те следва
Моя дъх те обгръща тук
Моя ум те преследва зная
Моя лъч светлина те води
Дали не подхранва страст
Тази искра между нас ?

Не е диво ако ме целунеш
Не е странно , ако ти позволя
Няма да е неловко да събудиш
Любовта

Колко пъти си крила всичко
Не е време за лъжи
Не е нелепо да започнем търсенето си

Моята сянка те следва
Моя дъх те обгръща тук
Моя ум те преследва зная
Моя лъч светлина те води
Дали не подхранва страст
Тази искра между нас ?

Лъч , сън , страст , видение
Любов , тъга , спасение
Мъж , жена , усещане
Потъвам в твоята топлина
Задръж в мен тази
Искра

Моята сянка те следва
Моя дъх те обгръща тук
Моя ум те преследва зная
Моя лъч светлина те води
Дали не подхранва страст
Тази искра между нас ?

Дъх , стон , желание,
Страст , вместо страдание
Любов - плаха и няма
Ревност , тъга , измама
Мъж , жена , завинаги
Целувам тази красива жена
Дали няма между нас искра ?

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??