Feb 26, 2013, 7:52 AM  

Искрица на Надеждата 

  Poetry » Other
432 0 0

Когато не си до мен,

когато падне нощта.

Виждам как безброй звезди 

изпълват нощното небе.

Сякаш толкова топлийки 

се забиват в моето сърце.

Една искрица на надеждата 

лекува душевните рани.

Надявам се да мога 

поне веднъж да усетя,

топлината на твоите длани.

© Йонко Йонков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??