Jan 30, 2010, 4:11 PM

Истина... 

  Poetry
958 0 20

Накацали са

мигове бездомни

по жиците

на сънени мечти…

 

Разплита вятърът

кълбо от спомени.

Ранена вярата

лети…

 

Докосват устни-рими

плахи стихове.

Прегръщат се

разлюбени сълзи…

 

Една новородена

истина

захвърля

бибероните-лъжи…

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??