Sep 23, 2008, 8:05 AM

Истина 

  Poetry
612 0 1
Един живот минава като миг,
ала любовта е вечна.

Ако животът е река,
значи ние сме риби спускащи се по течението.

Ако един човек загине,
споменът за него остава.

Казват, че животът свършва със смъртта,
но никой не се е върнал да каже.

Казват също и че нищо не е вечно.
Не е вярно!

Споменът и любовта за винаги остават.
Та нали и те се спускат с тебе по течението.

© Анита Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??