Nov 9, 2007, 11:02 AM

Истинска любов 

  Poetry » Love
985 0 20

                                                                               на Валя

 

Целувката ти за сбогом още пари на устните ми.

А в съня балкански вятър отвява спомени...

Деветнадесет красиви рози до леглото ми

всеки ден шептят "обича те, помни!".

 

 

И всяка секунда без гласа ти, без топлината ти

облича в траур и най-успешните ми дни.

А как не се умаря сърцето ми

да рисува мечтите си за споделени изгреви...

 

 

 

П.С.: Стихотворението е написано за една любов, сляпа за пречките и трудностите. Любов без "но" и "не мога". Любов, неподвластна на разстоянията, една истинска любов!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??