Jan 29, 2008, 8:39 PM

Истинският живот! 

  Poetry
636 0 1

Истинският живот!

 

В живота има болка и тъга,

има смях и свелина,

има океани от мечти

и безкрайни празнини...

 

Едни са весели, засмени,

други плачат огорчени!

Но едно е нещото, което

ранява ти до кръв сърцето!

 

Смърт е думата жестока -

нямаш вече път, нито посока!

Няма радост и сълзи,

няма болки и мечти....

 

Остава само мократа пръст

и черният кръст!

Остават тъга и сълзи

на хора с ранени и тъжни души!

 

Вече нямат смисъл дните,

радостите и мечтите....

В миналото хвърляш поглед...

Там - в празнотата...

 

Мислиш си за тъмнината,

за безкрайната любов...

Само споменът остава

да те топли цял живот!

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??