Jun 20, 2007, 10:41 AM

Историята на една приказна любов 

  Poetry
1286 0 8

Искам да ти кажа - още помня
пейката, където беше първата ни целувка.
Искам да ти кажа - още помня
нашата песен - всяка дума, всяка нота.
Искам да ти кажа - още помня
и всяка наша стъпка в дъжда.
Искам да ти кажа - още помня
първата ни среща, бях толкова притеснена.
Искам да ти кажа - още помня
онази нощ гореща в дискотеката,
аз и ти сами на дансинга.
Искам да ти кажа - още помня
как тогава ми прошепна "ти си най-добрата".
Искам да ти кажа - още помня
всяка твоя дума, вярата ти в любовта ни.
Искам да ти кажа - още помня
всяка дадена ми прошка, имах с теб 100 шанса.
Искам да ти кажа - още помня
твоята усмивка идваше тогава, когато аз бях щастлива.
Искам да ти кажа - още помня
как грейваше лицето ти, щом кажех "обичам те".
Искам да ти кажа - още помня
онази специална сигурност и топлина,
която ми даваше твоята прегръдка.
Искам да ти кажа - още помня
как стоях в скута ти, а ти целуваше очите ми.
Искам да ти кажа - още помня
как ми сваляше звезди.
Искам да ти кажа - още помня
как споделяше мечтите си
и ме виждаше в тях винаги.
Искам да ти кажа - още помня
как не криеше сълзите си,
когато почнех да говоря за раздели.
Искам да ти кажа - още помня
как ме вдигаше на ръце,
държах ключа от твоето сърце.
Искам да ти кажа - още помня
колко наранявах те, а ти все ми вярваше.
Искам да ти кажа - още помня
погледа ти като ме видя с него,
видях в теб как спря сърцето.
Искам да ти кажа - още помня
как намери сили да ме обичаш отново,
любовта ни бе като горчиво вино.
Искам да ти кажа - още помня
ясно всичко, то остана в мен неизречено.
Още помня, но е късно,
не останаха в очите ми сълзи...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това е чудесно! Много много много ми харесва! Невероятна си Таничка И винаги помни тези неща, след раздялата обикновено ни остават само спомени...
  • Ах...Това стихотворение, мила, макар и с безбройните си клишета...Остава си моето любимо!Моето първо, моето най-изстарадано!Много ти благодаря, страшно много ме зарадва коментара ти!!!
    Прегръщам те!
  • Тов стихотворение е върхът! Направо ме побиват тръпки, докато го препрочитам за 40-45 път. Супер си !
  • "Искам да ти кажа" страхотно е!
  • Лошото се забравя остава само хубавото.Пишеш хубаво защото всяка дума идва направо от сърцете ти.Браво
  • Поздравления мила!Знам какво е,защото съм се чувствала така.Браво.
  • благодаря ти...изживях всеки ред от него
  • Поздравления за стихотворението мн е хубаво
Random works
: ??:??