да носиш името Иван.
Носиш име на светец.
Личен празник ти е днес.
И по име си призван
винаги да си засмян.
Да си дълго здрав и жив.
Винаги да си щастлив.
Да ти се множат парите.
Дните ти да са честити.
Бог ти вижда добрината
и ще ти даде отплата.
Нека в новата година
успехите ти са за трима.
Леко да е на душата.
Да забравиш самотата.
А сега се изправи,
кръст пред Бога направи,
леко му се поклони
и свещичка запали.
Който Бога наш почита
и Той него най-обича.
А ти бъди благословен,
защото имаш имен ден!
© Нели All rights reserved.
Поздрав и прегръдка,миличка!!!