Apr 12, 2020, 5:21 PM

Из " Дневникът на Арти " - част Втора, 11 

  Poetry » Humour
591 0 0

Житейски терзания 11
...
Я - къде ли съм се скрил?!
Стигнах до перфектно заключение -
тук кой ме би открил?!
Ще дочакам избавление, 
с имунитет съм се сдобил!
Свободата идва със прозрение -
следи си новините без да си корил 
някой с гадно въведение,
излъчено в ефир!
Вчера гледах в изумление -
домът ми се разпределил...
Все още съм в недоумение
от архитектския факир.
На терасата - разтегнато съоръжение 
и фитнес-уреда се бе сглобил.
Всяка стая - по предназначение,
за мен остана мястото, където съм се скрил...
Но в тясното имение -
услуги всякакви, без да си платил.
Социалния експеримент е в пълно действие,
цял свят би го потвърдил!

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??