Dec 28, 2017, 3:57 PM

Избор 

  Poetry » Love
889 4 18

                                                                             

 

Не дойдохме на тази Земя, за да бъдем наказани –

тук сме само защото се влюбихме двамата с теб!

И живеем с теб заедно – грешни, но богопомазани –

ти си моята муза, аз – твоят обичан поет!

 

А животът ни – звездно-реален – е истинска приказка,

във която прераждат се нашите влюбени дни!

Нека казват, че времето бърза – не бързам за никъде...

Тук, до мене, сред моите мисли и чувства, любов, остани!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??