28.12.2017 г., 15:57 ч.

Избор 

  Поезия » Любовна
892 4 18

                                                                             

 

Не дойдохме на тази Земя, за да бъдем наказани –

тук сме само защото се влюбихме двамата с теб!

И живеем с теб заедно – грешни, но богопомазани –

ти си моята муза, аз – твоят обичан поет!

 

А животът ни – звездно-реален – е истинска приказка,

във която прераждат се нашите влюбени дни!

Нека казват, че времето бърза – не бързам за никъде...

Тук, до мене, сред моите мисли и чувства, любов, остани!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??