Dec 2, 2019, 8:34 AM

Избор 

  Poetry
290 0 0

Цял един живот живя,
става бори се и пада,
и за времето успя,
от него никой да не страда.

 

Много ли е или малко,
всеки му звучи различно,
някои ще кажат - "Жалко",
и ще гледат го критично.

 

Друг премина като хала,
гъна, скуба, чупи, мачка,
и направи магистрала,
със житейската мелачка.

 

Някои ще кажат -"Браво",
ще потупват го комично,
други ще озъртат здраво,
всеки му звучи различно.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??