Aug 31, 2011, 7:33 PM

Избор 

  Poetry » Civilian
568 1 1

Иде време за гласуване,

май ще трябва да умуваме.

Но пък що да се хабим,

като можем да поспим?

 

То нещата са си ясни,

няма политици свястни.

Явно пак ще се наакат,

а в гората гъби чакат.

 

Ний живеем си добре,

те ти слънчице, море.

Имаме си и заплатка,

и ракийка, и салатка.

 

Зяпаме големи цици

на мастити фолкпевици,

после в църквата се молим -

страх от Бога, що да сторим.

 

Нещо мъчи ни обаче,

чак направо ни се плаче.

Нашите дечица мили

във чужбина са се скрили.

 

Трябва нещичко да сторим,

злото някак да преборим!

Можем, можем ние за честта

да раздрусаме властта!

© Хийл All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??