Nov 3, 2019, 11:25 PM

Избори 2019г. 

  Poetry » Humour
415 0 0

"Прабългарите" от гетата

определят ни съдбата.

Кебапчета вече не желаят,

за коя партия гласуват не знаят.

Който им даде парички -

прави ги щастливи всички.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??