Три дни яли, пили и.... се осрали!
На есен, чудят се с кого да се омешат
та отново да са на софрата!
От високо да ни обещават :
- с нас бъдете, ний ще Ви оправим!
Ала народът що години, го е ял,
як е, през какво не е минал!
И е верно, че понякога се лъже,
вяра хваща на когото трябва и нетрябва.
Но така пък печен става!
И се хваща на хорото,
ала май с годините
понеже все е в края, разбрал е....
То, че ще е хоро,
но да е, право!
И да съм последен,
по ще е, рахат.
Няма да съм натеглен, повече от тях!
Издържлив съм!
© Румяна Щерева All rights reserved.