May 9, 2023, 6:13 PM

Изгарящо желание 

  Poetry » Love
202 1 1

Изгарящо желание

 

Очите ти сълзят момче,
душата ти събрана е в моето сърце. 
Както и да те погледна виждам аз желание
желание, и черното бездънно ти страдание.
Като хала ли пробожда те смехът ми,
или като ангел докосва те гласът ми?
Съвършенност има,
макар попаднали във таз бездънна яма.
Очите ти сълзят момче,
погледни ме в моите,
кажи ми "Още не".

 

Не пускам те от мен,
макар и свободата ти да имаш.
Избягаш ли далеч,
ти вечно ще милееш за безценната ми песен.
Откъснеш ли очи от мойте,
ще сринеш ти всичко из основите.
Сърцето ти не чувствам ли аз,
накъде пътувам в този късен час.
Да видя грозно ти лице,
или крехко ти желание събрано,
в две прелестни ръце?

 

Желание прикрито с мрак,
страданието тук завчас.
Окови стягат твоето сърце,
моля те дари ми свобода,
да дойда и да те спася.
Да видиш рая във света,
не само пустата небрежна чистота,
да видиш чувство, смисъл, без тъга,
да усетиш нашата съдба.

© Djani All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ❤️❤️
Random works
: ??:??