Изглежда сякаш съм затръшнала врата
и драснала съм клечката на прага.
Изглеждам сякаш раждам се сега
и ненаситно към пороците посягам.
Изглежда сякаш съм заровила мъртвец
и върху купчината пръст съм се изхрачила,
и сякаш никога не нося сутиен,
и съм поврéдила брояча на оргазмите си.
И сякаш, че с постановен декрет
са ме прокудили от лоното на Рая
и седнала съм да осмислям греховете си
върху адамовата ябълка на Дявола.
Изглежда сякаш никога не рухвам
и правилата съм загърбила тотално,
от незапалена искра избухвам,
и...Бързате! Така изглеждам само.
© Ирина Колева All rights reserved.
Радвам се, че ти допада.