Mar 14, 2009, 9:04 AM  

Залезът благослови... 

  Poetry » Love
794 0 25

През есенни поля вървя,

на всяка крачка се оглеждам.

И само залезът разбра,

че търся стръкчета надежда.

 

Последните лъчи събра

и по косите ми ги сплете.

Така – красива и добра,

дано да стигна до сърцето ти!

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??