Nov 8, 2008, 12:31 AM

Изгряла в съвършенство 

  Poetry » Love
623 0 17

 http://www.vbox7.com/play:0bda5742

 

С порива си страстен ме пленяваш,
идваш в нощите ми, нежен сладък сън.
Огнена любов в сърцето ми вселяваш,
всяка твоя дума отеква като звън.

Жена, творяща вечност с обичта си,
превръщаща мъглите в перлени следи,
насищаш душата ми със същността си,
велико чувство дълбоко в мен гори.

Ти идваш с аромат на пролетни цветя,
вълшебна и изгряла в съвършенство.
Освежаваш с блясъка си моята съдба,
даряваш ми най-върховното блаженство.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??