Mar 1, 2008, 11:09 PM

Изгубен 

  Poetry » Other
1521 3 11
Не мога нищичко да кажа,
изгубен съм във тишината.
Ела със мен, ще ти покажа
тъга безсилна във душата.

Ще ти покажа шепа страх
и храсти избуяли чувства.
Ще газим до колЕне в прах
от изоставени изкуства.

След слънцето пристига мрак,
отстъпва място светлината.
Животът, знам, е кръговрат,
но все пак мъчи ме тъгата.

Ела при мен и усмихни ме,
дори в съня си те жадувам.
И там, в тъмата, целуни ме,
подай ръка и ще изплувам.

© Йордан Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??