Aug 18, 2009, 12:56 PM

Изгубена 

  Poetry
623 0 0

Изгубена

Как да мълчиш,
когато искаш да крещиш?!
Как отговор се получава,
щом само тишината те спасява?!
Как затварят се очите,
щом безнадеждни са дори мечтите?!
Как лекува се страхът,
щом го разбере и мисълта?!
Как истината се споделя,
щом сама не мога да я намеря?!
Как забравя се тъгата,
щом и тя сърдито чака?!
Как сърцето се прогаря,
когато някой друг изгаря?!
Как въздух може да тежи,
когато шумът с него лети?!
Как може да боли,
когато други страдат, но не и ти?!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??