Aug 25, 2010, 8:41 PM

Изгубено 

  Poetry » Other
512 0 0


Разкрих аз  малка част от себе си

на този, който няма нужда от такава сила.

Сега сама съм аз по пътя си,

душата си - на никого не бих я подарила.

И губех се, и връщах се стотици пъти,

и търся я - къде е моята закрила.

Дори и да не ме намери във сърцето си,

аз част от мен в ръцете му съм скрила.

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??