Oct 12, 2022, 5:29 PM

Изгубих те 

  Poetry » Love
224 0 0

Изгубих те във онзи ден..

Изгубих те, преди да съм те имала,

преди да си усетил същността ми,

преди да знаеш колко съм те искала…

Изгубих те, а как боли…

Изгубих те - не съм го искала…

Изгубих те и моля те прости ми глупостта

и грешката детинска.

Изгубих те - сълзите ми напират.

Изгубих те – сърцето ми не спира.

А как искам всичко изведнъж да спре.

Да съм до теб

и дишайки така, допирайки се в твойта кожа

спокойно, кротко, гушната до теб аз да заспя..

Но вече късно е - изгубих те!

Изгубих те, преди да съм те имала,

преди да си усетил същността ми,

преди да знаеш колко съм те искала…

12.08.2006 г.

© Силвия Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??