Jul 1, 2011, 1:11 AM

Изгубих те... (Посветено на Чарли 1996 - 2007) 

  Poetry » Other
645 0 2

Измина време, сега вероятно всичко с теб е наред.
Ти си отиде старият - усмихнат,
сякаш казвайки ми:
"Там има някого, който има повече нужда от мен".
Но и аз се нуждаех - повярвай,
макар и не вписваща се в стереотипи на любяща.
Наистина те обичах и още го правя...
дори когато съм принцеса красива и силна -
след дванадесет аз пак ставам малка Пепеляшка.
Имам нужда от каляска да ме съпроводи до дома,
но моите коне избягаха...
Ще те чакам зад двореца боса в тъмното, почти сама
заедно с другите принцеси, дето кочияш си нямаха.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво посвещение! Поздрав Стеси!
  • Хубаво посвещение!
    Особено това за Пепеляшка е супер!
Random works
: ??:??