Apr 25, 2009, 6:08 PM

Изход 

  Poetry
363 0 6

 

             ИЗХОД

 

Забит е ножът на заканата.

Оглеждаме се в него Аз и Ти.

И дебнем се в самоотбрана -

върхът на ножа в нас блести.

 

Но спомним ли си за децата,

бавно пада ножът уморен.

Полагаме маски на лицата.

 

... Заканата заспива в теб и мен...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??