Mar 4, 2010, 11:38 AM

Излизам на балкона да помахам 

  Poetry » Other
769 0 13

                От Марта и на Марта)))

 

Защото югът е притегляне.

От махане след птиците листата капят.
Като нас.
От махане след своите мечти, любови...
Капем.
Значи югът е под нас.

Въздъхне някой на изпроводяк.
Заплаче.
Подир листата – кой?
Въпрос на слух.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??