Oct 31, 2018, 8:55 PM

Излъган 

  Poetry » Love
1095 2 4

 

Излъган

 

Много, много пъти ти прощавах!

Много, много пъти си мълчах!

Вярвах и безумно се надявах,

но на края просто го разбрах.

 

Любовта за теб игра била е,

а кълнеше се във вярност ти!

Дълго болката във мен ще трае.

Вярвяш ле, че много ме боли?

 

Даже и когато те целувах

ти не си била и миг със мен.

Исках те и тайно те ревнувах!

Мислех си за тебе нощ и ден!

 

Смеех се за теб и те сънувах

и за теб живеех всеки час!

Чаках те, във нощите будувах,

но за теб играчка бил съм аз!

 

Не, не съжалявам, че си тръгна.

Просто от лъжата ме боли.

Не мисли, че искам да те върна!

Ти във мене всичко разруши!

 

Аз ще продължа да се надявам

и да търся малко топлина.

Ти дали ще продължиш не зная,

но ще бъдеш винаги сама!

 

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??