Излъжи ме
Дай ми много любов,
нека чуя твоя зов!
Дай ми много мечти,
давай, дори ме излъжи!
Дай ми ти сърце,
дай ми синьото небе,
дай ми нощните звезди,
давай, дори ме излъжи!
Дай ми ти душа,
дай ми много имена!
Дай ми всичко ти,
давай, дори ме излъжи!
Дай ми даже и нощта,
нека да повярвам в любовта!
Само моя ти бъди,
давай, дори ме излъжи!
Дай ми твоята съдба,
дай ми всичко на света!
И дори да боли,
пак ме излъжи!
Ники
© Антон Городецки All rights reserved.