Jan 24, 2006, 8:45 PM

Измерения 

  Poetry
833 0 1
ИЗМЕРЕНИЯ


Усещаш порива на вятъра,
а пътя губи се под теб,
житейската агония забравяш
и устремяваш се напред.
Политаш в друго измерение...

И ускоряваш още повече
след всеки нов завой,
не ще те спре ни жарко слънце,
ни буря, ни порой.
Политаш в друго измерение...

И само там се чувстваш жив...

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??