Jan 28, 2018, 8:32 PM

Изминато 

  Poetry » Other
614 3 3

Рисувал съм с парче стъкло
С угарка от цигара
Палил съм живи мостове
Пътувал съм по пукнатините
Откъсвал съм дочупеното
Изтръгвал съм липсите
Лекувал съм зараснало
Прокарвал съм пътеките
Към себе си
Обичал съм демони
Пропъждал съм ангели
Крещял съм жарави
В химните огнени
 
Но сега съм усмихнат вулкан
И дишам различно

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??