Ами ако досега животът ти е бил само измислица?
Ти уж живял си, а всичко било е
само игра и една голяма лъжа?
Ти знаеш ли кой си всъщност, а?
Май да...
Ти навярно бил си роб, буква безгласна,
приемал си всичко и
отговарял си само с "Да".
Но докога мислиш ти
да живееш в тази заблуда и лъжа,
не мина ли вече доста време така?
Ти заслепен си, не виждаш това
и живееш в една илюзия.
Свят, на пръв поглед толкова прекрасен и красив,
а в действителност - адски мъки и тъга.
Но ти не разбра и животът ти
просто така отлетя...
Какво... ти казваш, че животът и
истински могъл е да бъде?
Нещо променило се е значи, и сега
животът ти по-реален е от всякога?!
Ха, това е чудесно, браво на теб!
Премахнал си значи онази пречка и тежък товар.
И животът ти по-ясен е и някак по-прост
и ти по жив се чувстваш, както никога досeга,
изпълнен си с нови сили и вече няма тъга!
Сега си свободен, а не роб на някой
и можеш да правиш много неща,
и да се радваш на живота и света.