Mar 7, 2008, 7:30 PM

Изморен се събуждам 

  Poetry » Phylosophy
736 0 1

 


В загубено време прекарвам аз дните си
и отново поглеждам плахо встрани.
Овъглени догарят в пепел мечтите ми
и наведох главата си както преди.

Изморен се събуждам,
надежда загубвам.
Потръпвам от ужас,
не мога да виждам

друго...
че вчера те срещнах.
Изнервено стъпвам
в чакана радост,
че утре си тръгвам.
Но къде?
Не спирам да мисля...

Безчувствени погледи бавно отправям,
сълзите студени във лед се превръщат.
В питие охладено отново забравям
как влюбени двама там се прегръщат.


LIKADEVONEN / 07.03.08y. 14:00h. /

 

© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??