Sep 30, 2006, 4:26 PM

измъчих се... 

  Poetry
1112 0 4
измъчих се..вярвайки че ти не си
един от всички,който сваля звезди.....
измъчих се...
мислейки че ме обичаш и че ще
сме двама с теб,завинаги!
измъчих се..
вярвайки на твоите слова,
и мислех че нито една
твоя дума не може да е лъжа....
измъчих се...
и сега в момента се измъчвам,
за вече минали неща,
който ти остави във сърцето
и не мога да забравя теб и любовта.....
измъчи ме...болката горчива,
която ти в сърцето засади,
за да бъде като бурен в мойте гърди...
да не мога да я махна и бавно
ден по ден,да чакам любовта ти,
а да тлея с огън студен....
измъчи ме... и ти любими...
паднах в твоя плен,но защо кажи
ми се възползва тъй жестоко ти от мен...
измъчих се....и ето аз съм там
на мястото където ще намеря
покоя си голям......

© Весинцето без такава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??