Nov 30, 2006, 7:00 PM

Изневяра 

  Poetry
698 0 8
Защо ли чувствата ми не разбра?
Защо с мен се подигра?
Навярно всичко е било лъжа
и всичко - шеметна игра!

Но моля, моля те, кажи ми,
защо, защо изневери ми?
Може би ти е било забавно
да лъжеш ти сърцето вярно!

Често аз - загледана в небето -
мисля си: "Къде ли е момчето,
което с любов ще ме прегърне
и всичко от теб отнето ще ми върне!"

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??