Dec 30, 2010, 8:02 AM

Изпепелена от любов 

  Poetry » Love
517 0 1

Изпепелена от любов

 

 

Чакам стъпките твои да дойдат при мене,

чакам ръцете ти нежни да ме прегърнат силно,

чакам целувките ти, защото не мога без тях и без тебе,

чакам те, обич моя!


Изпепелена от любов тръгвам сега,

за да ме вземеш в прегръдките ти

и да се отдадем изцяло на нощта...

Изпепелена, трепереща в ръцете ти горя,

Изпепелена, стенейки и наслаждавайки се на любовта!


Като в приказка се чувствам,

сякаш всичко е сън и не искам да свършва.

Обичам те безумно, повече от всичко на света,

но най-хубавото е, когато и ти ми отвръщаш с това!

© Ина Лилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??