Mar 4, 2015, 10:48 PM

Изповед 2 

  Poetry » Love
515 0 2


Предадох се. Този път не издържах.

Насилвах си живота, да се случи …

Живях с любовници, с изменници

 живях,

а в замяна – нищо не получих …

 

Разбивах си сърцето неведнъж…

И неведнъж раздадох си душата.

Научих се да бъда силна, като мъж,

едва когато чашата се счупи

във земята.

 

А счупеното, казват, се лепи,

но белегът… завинаги остава.

***

Ще трябва някой наново да ме

сътвори

и да ме обича, както заслужавам. 


18.11.2014

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??